Jump to content


Photo
* * * * - 4 votes

[rel] Vista Customization Pack v3


  • Please log in to reply
154 replies to this topic

#1 joejoe

joejoe

    joejoe.org Administrator

  • Member
  • 481 posts

Posted 17 February 2006 - 07:36 PM

Posted Image

Requirements

WindowsXP
Disk Space : 120 M

File :
Size: 49.6MB
Name: Setup.exe
Release date : 17.2.2006

Features:
-New Installer offering 2 different setup options
-Full Installation
-Goodies (Aero Visual Style, Styler Toolbar themes, The WB Skin, Wallpaper)

-Language Independant

-Dialogues are customized

-IconCache rebuild

-New System & Desktop Properties

-New Wallpapers

-Uninstaller [Revert your system easily]

-DLL Patching [similar to Brico's Pack]

-Msstyle and WB 5 Theme

-New Icons Installation

-Modded UXTheme

-WMP 11 Skin

-New Screensavers (Aurora)


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Website | Preview Video
Download mirror


#2 pfaf

pfaf

    Kickin' It Since 1986

  • Member
  • 314 posts

Posted 17 February 2006 - 08:17 PM

the preview video doesnt work :(

#3 joejoe

joejoe

    joejoe.org Administrator

  • Member
  • 481 posts

Posted 17 February 2006 - 08:22 PM

You need xdiv to view the video ;)

#4 savourymonkey

savourymonkey

    WinMatrixian

  • Member
  • 76 posts

Posted 17 February 2006 - 08:38 PM

Very, very good and very, very complete. I just quickly installed on an old laptop, and it really does capture the vista feeling very well. Great work on all the re-done dialogues. They look wonderful and are very professionally produced.

I wish you'd been doing these when 4074 was around, because windowsx's, no offence intended to him because he really does try very hard, never really succeeded in capturing the feeling of Longhorn.

Anyway, it's great, and I'd recommend it to anyone. Love the login and screensaver by the way.

#5 pfaf

pfaf

    Kickin' It Since 1986

  • Member
  • 314 posts

Posted 17 February 2006 - 08:59 PM

i just installed it, and im pretty sure i did something wrong, cause theres no transparency, the places section of the start menu is cut off, and i dont have the log off or any other things changed, theyre just the regular xp.

joejoe, have any ideas?



edit: during installation it says access is denied when copying some of the files

Edited by pfaf, 17 February 2006 - 09:06 PM.


#6 joejoe

joejoe

    joejoe.org Administrator

  • Member
  • 481 posts

Posted 17 February 2006 - 09:08 PM

i just installed it, and im pretty sure i did something wrong, cause theres no transparency, the places section of the start menu is cut off, and i dont have the log off or any other things changed, theyre just the regular xp.

joejoe, have any ideas?



edit: during installation it says access is denied when copying some of the files

Please switch off your Antivirus / Firewall

Software in order to get it installed properly ! [File Protection]

Please uninstall other packs, before installing VCP


#7 The Silent Warrior

The Silent Warrior

    Got Orange Stars?

  • Member
  • 2,574 posts

Posted 17 February 2006 - 10:19 PM

Thanks a lot joejoe. I'm gonna install it right now :woot:

#8 Shinde

Shinde

    Super WinMatrixian

  • Member
  • 1,521 posts

Posted 17 February 2006 - 10:27 PM

Wow, great release! It looks superb. Thanks for your hard work ;)

#9 HingVista

HingVista

    Super WinMatrixian

  • News Poster
  • 2,645 posts

Posted 17 February 2006 - 10:39 PM

Congratulations for the release. I don't prefer theme packs but there are many who would like to have this :)

#10 riceboy

riceboy

    WinMatrixian

  • Member
  • 247 posts

Posted 18 February 2006 - 12:23 AM

WHOO HOO !!! BTW do I have to unload WindowBlinds 5 and IconPackager before installing this pack?


Thanx

Edited by riceboy, 18 February 2006 - 12:26 AM.


#11 cmkumar2k

cmkumar2k

    Super WinMatrixian

  • Elites
  • 5,084 posts

Posted 18 February 2006 - 05:19 AM

beautiful...... and nice video too... downloading now..... (Y)
thanks for the links dude....

#12 dhoy005

dhoy005

    Nurse

  • Member
  • 68 posts

Posted 18 February 2006 - 07:04 AM

downloading it right now!!!!! :D

#13 slimzky

slimzky

    New WinMatrixian

  • Members
  • 5 posts

Posted 18 February 2006 - 08:29 AM

looks the same as other version.. no new icons & bmps... the main highlight of this pack is the system properties & the display properties window.

#14 AmiXtika

AmiXtika

    New WinMatrixian

  • Member
  • 31 posts

Posted 18 February 2006 - 08:52 AM

uh yea, i didnt see the whole DISABLE AV before i installed, stupid me. cause now i have it installed but not successfully and i just went through 30min of suffering trying to get explorer and everything to work right. now that i do i try and uninstall the vista from add/remove programs and that dont even work just restarts my computer. and since it restarted my computer i cant even see the uninstaller anymore in add/remove or anywhere else and if i try and install over it, just gives me duplicate file errros and does nothing.

so it seems like ive hit rock bottom here and ive ran out of ideas on how to fix this so i can do it properly, any ideas will be greatly appreciated, thanks.

Edited by AmiXtika, 18 February 2006 - 08:53 AM.


#15 dhoy005

dhoy005

    Nurse

  • Member
  • 68 posts

Posted 18 February 2006 - 09:24 AM

im having problems with the styler toolbar, i have v1.35
whenever i apply the vista eng toolbar, it first appears on the right side coz i havent hidden the other toolbars and move them around, but when i start to move the styler toolbar, it loses the icons but it still functions...

look at the screenies:
Icons on toolbar OK:
Posted Image


Icons on toolbar NOT SHOWING!?
Posted Image


help pls... btw, i had this toolbar even before this vcp3, i downloaded the exact same toolbar days before... doesnt matter... it still doesnt work.. huhu... help..

#16 joejoe

joejoe

    joejoe.org Administrator

  • Member
  • 481 posts

Posted 18 February 2006 - 10:01 AM

uh yea, i didnt see the whole DISABLE AV before i installed, stupid me. cause now i have it installed but not successfully and i just went through 30min of suffering trying to get explorer and everything to work right. now that i do i try and uninstall the vista from add/remove programs and that dont even work just restarts my computer. and since it restarted my computer i cant even see the uninstaller anymore in add/remove or anywhere else and if i try and install over it, just gives me duplicate file errros and does nothing.

so it seems like ive hit rock bottom here and ive ran out of ideas on how to fix this so i can do it properly, any ideas will be greatly appreciated, thanks.

Please switch off your Antivirus / Firewall

Software in order to get it installed properly ! [File Protection]

It should work then... ;)

im having problems with the styler toolbar, i have v1.35
whenever i apply the vista eng toolbar, it first appears on the right side coz i havent hidden the other toolbars and move them around, but when i start to move the styler toolbar, it loses the icons but it still functions...

look at the screenies:
Icons on toolbar OK:
Posted Image


Icons on toolbar NOT SHOWING!?
Posted Image


help pls... btw, i had this toolbar even before this vcp3, i downloaded the exact same toolbar days before... doesnt matter... it still doesnt work.. huhu... help..


Yes, those Skin require Styler Toolbar 1.38 ;)

#17 AmiXtika

AmiXtika

    New WinMatrixian

  • Member
  • 31 posts

Posted 18 February 2006 - 10:32 AM

yea i did, but like i said when i try and reinstall it says gives me DUPLICATE FILE errors and so it wont install.

#18 joejoe

joejoe

    joejoe.org Administrator

  • Member
  • 481 posts

Posted 18 February 2006 - 10:47 AM

You have to uninstall it and then reinstall it ;)

#19 ValeRo

ValeRo

    NewsPoster

  • Member
  • 426 posts

Posted 18 February 2006 - 11:35 AM

:woot: yeah it is soooo cool i'm using already no problems for now...it perfect i saw first the preview video and it looks great, easy explained mostly because is it in dutch :D so i understand it all.....anyway its rocks thanks for release!!

Edited by ValeRo, 18 February 2006 - 11:35 AM.


#20 AmiXtika

AmiXtika

    New WinMatrixian

  • Member
  • 31 posts

Posted 18 February 2006 - 12:17 PM

You have to uninstall it and then reinstall it ;)



lol yea i know i tried that, didnt do nothing but restart my computer then put it back on, keeps doing it everytime i reboot. i dont get it.

Want to comment?

Register or Sign In to go completely ad-free!