Jump to content


Photo
- - - - -

Windows Experience Index "Vista"


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#1 TQDgamer98

TQDgamer98

    Pirate for LIFE!

  • Member
  • 99 posts

Posted 05 April 2008 - 06:03 AM

Windows Experience Index "Vista"

- Show off your Index score....and hey, why not your system specs with it!? :)

System Specs:
Motherboard - MSI RX480 Neo2 (MS-7151)
Processor - AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3800+
Video Card - NVIDIA GeForce 7600 GS
Ram - 2 GB (2047 MB)

Posted Image

#2 FalseAgent

FalseAgent

    your average joe (tm)

  • Elites
  • 6,694 posts

Posted 05 April 2008 - 07:07 AM

i'm on my MacBook right now, so wait...i'm gonna boot into vista right now to get that screenie.

here it is:
Attached File  Capture.PNG   65.74K   454 downloads

well, after looking at all of your specs, I realized that MY PC SUCKS!!!!

mine's 4.2 because of pentium 4 =( ....

nuts, the highest here is 5.7! and the max is 5.9!!

Edited by comedy_guy, 06 April 2008 - 04:09 AM.


#3 Myst Exodus

Myst Exodus

    New WinMatrixian

  • Member
  • 42 posts

Posted 05 April 2008 - 08:07 AM

TaDa!

Posted Image

Not bad, it can run crysis so i'm happy :)

#4 Abhi

Abhi

    Geek...

  • Member
  • 1,113 posts

Posted 05 April 2008 - 09:18 AM

@TQDgamer98,
Dude, I think you haven't heard of "Hacking WEI Score" tricks....otherwise you would not have started this thread!
Anyways, mine is 4.9, unmodified!

#5 vD3stroyiR(666)

vD3stroyiR(666)

    Dekwul

  • Member
  • 696 posts

Posted 05 April 2008 - 09:56 AM

Mine is 4.4. :(

I haven't updated it since late February, there is a chance it may have improved... AHH! Too lazy to check! :sleep:

#6 Jatin

Jatin

    Administrator

  • Admin
  • 4,867 posts

Posted 05 April 2008 - 11:35 AM

Posted Image

Posted Image

with GeForce 8800 GT 512MB

#7 pauldacheez

pauldacheez

    Derp.

  • Member
  • 305 posts

Posted 05 April 2008 - 01:43 PM

You know, I'd think that Jatin, of all people, would have at least two 8800 GTXes in SLI and a Core 2 Quad. Or not.

Anyway, I have no WEI because my house is completely Vista-free. (No, I don't hate it, it's just overpriced.)

#8 TQDgamer98

TQDgamer98

    Pirate for LIFE!

  • Member
  • 99 posts

Posted 05 April 2008 - 02:49 PM

@TQDgamer98,
Dude, I think you haven't heard of "Hacking WEI Score" tricks....otherwise you would not have started this thread!
Anyways, mine is 4.9, unmodified!


I have man! But just wanted to see how everyone else scores came out. Anybody can hack the score, but its cooler to know the real rating. :)

#9 Bryan Blake

Bryan Blake

    New WinMatrixian

  • Members
  • 8 posts

Posted 05 April 2008 - 03:57 PM

Specs in sig
Attached File  Vista_WEI.jpg   21.11K   314 downloads

#10 adrynalyne

adrynalyne

    Active WinMatrixian

  • Member
  • 903 posts

Posted 05 April 2008 - 04:20 PM

Specs in sig
Attached File  Vista_WEI.jpg   21.11K   314 downloads



6) More features than Vista will ever have and people don't need to trash their 2 year old systems to just run an OS (Vista) that will screw them over.


This is from a computer almost four years old.

Attached Files


Edited by adrynalyne, 05 April 2008 - 04:23 PM.


#11 pakistanipower

pakistanipower

    WinMatrixian

  • Member
  • 179 posts

Posted 05 April 2008 - 09:56 PM

intel e6850 3.0 ghz overclock to 3.6
2gb ballixtic tracer 1066 running at 1200
WD 250gb 16cache 7200 rpm
8800 gts xxx superoverclock 320
asus p5k deluxe
armor case with wire management

ORIGINAL NOT EDITED

Posted Image
Posted Image

Edited by pakistanipower, 05 April 2008 - 09:57 PM.


#12 Frylock86

Frylock86

    WinMatrixian 1337

  • Member
  • 3,075 posts

Posted 06 April 2008 - 03:31 AM

Processor (AMD Atlon X2 Dual Core 4800+): 5.1
RAM (2 GB DDR2): 5.9
Graphics (NVIDIA GeForce 8600 GT): 5.9
Gaming Graphics: 5.4
Primary Hard Disk (Western Digital 500 GB SATA HDD): 5.7

I wish my processor had a higher rating. I expected at least a 5.4 or 5.5 from a dual core processor. :(
:D


BTW, Pakistanipower, nice setup man!

#13 pakistanipower

pakistanipower

    WinMatrixian

  • Member
  • 179 posts

Posted 06 April 2008 - 04:42 AM

^^^^Thx man, the reason i got 5.7 is that i have 16mb cache 7200 hd, not the raptor which is in the pic, i returned my raptor to bestbuy after week of use, raptor gave me 5.9

vista ins't tat great on cpu rating, i mean i have mine oc to 3.6..and it went from 5.6 to 5.7 after 3.0 stock to 3.6..kind of stupid

but score doesn't matter, long as you OWNED THE NOOBS Lol..

Edited by pakistanipower, 06 April 2008 - 04:43 AM.


#14 TQDgamer98

TQDgamer98

    Pirate for LIFE!

  • Member
  • 99 posts

Posted 06 April 2008 - 03:54 PM

^^^^Thx man, the reason i got 5.7 is that i have 16mb cache 7200 hd, not the raptor which is in the pic, i returned my raptor to bestbuy after week of use, raptor gave me 5.9

vista ins't tat great on cpu rating, i mean i have mine oc to 3.6..and it went from 5.6 to 5.7 after 3.0 stock to 3.6..kind of stupid

but score doesn't matter, long as you OWNED THE NOOBS Lol..


Haha....totally agree with you there man!

#15 PRATOSH

PRATOSH

    WINMATRIX DEVELOPER.

  • Member
  • 563 posts

Posted 06 April 2008 - 04:22 PM

Posted Image

Posted Image

with GeForce 8800 GT 512MB

are you indian?i am indian.hope we become good friends.where do you live by the way?in mumbai?

#16 awesomeo4000

awesomeo4000

    WinMatrixian

  • Member
  • 222 posts

Posted 06 June 2008 - 03:08 PM

Posted Image

I don't understand why I only get 4.6 for 3GB of RAM :P

Edited by awesomeo4000, 06 June 2008 - 03:09 PM.


#17 pauldacheez

pauldacheez

    Derp.

  • Member
  • 305 posts

Posted 06 June 2008 - 03:33 PM

It's probably slowish RAM....

Oh, and if you live anywhere in Cook County, IL, tell me. I have a friend there by the same name.

#18 Tamilboy

Tamilboy

    WinMatrixian

  • Member
  • 67 posts

Posted 06 June 2008 - 09:55 PM

Posted Image

#19 Culprit

Culprit

    I live my life a quarter mile at a time.

  • Member
  • 817 posts

Posted 07 June 2008 - 01:27 AM

Tamilboy sorry but yours looks hacked because it doesn't use commas it uses periods and you have the wrong font it is supposed to be bold on the left side.

Attached File  Capture.JPG   47.35K   162 downloads

Edited by Culprit, 07 June 2008 - 01:28 AM.


#20 Liskiller

Liskiller

    Super WinMatrixian

  • Elites
  • 2,045 posts

Posted 07 June 2008 - 02:55 AM

@Tamilboy, Photoshop? :P

Want to comment?

Register or Sign In to go completely ad-free!