Jump to content


Photo
- - - - -

Jagged Lines with nVidia 6800


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Axton

Axton

    Dodger

  • Member
  • 46 posts

Posted 27 March 2007 - 04:49 AM

Hey

So i got my nVidia 6800 a little less than a year ago... it has worked great... however, for a while now I've had this problem where the lines go jaggy on buildings, people, etc... i used to be able to resolve it by simply alt+tab'ing out and in again but now it happens once ever minute or two... what does htis mean?

#2 WinMatrics

WinMatrics

    LinMatrix Founder

  • Member
  • 893 posts

Posted 27 March 2007 - 05:53 AM

Your video card is overclocked or your drivers suck. Download the latest ones on the AMD website..

If that doesn't work, you screwed up your system and really need to reformat.

#3 a5hr1th

a5hr1th

    New WinMatrixian

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 March 2007 - 08:46 AM

hey Axton, i've faced the same problem with my ex-6800 here in India....i did all sorts of thing with my card too....i think the 6800 chipset isn't capable of getting overclocked and it sucks badly...it ain't any problem with ur system as far as i kno....if its still under warranty, get it replaced...i got mine replaced and i got a new 7600GT...hahahah....hope my writing will help

cheers

#4 Axton

Axton

    Dodger

  • Member
  • 46 posts

Posted 28 March 2007 - 01:01 AM

yeah might just upgrade i guess... thanks guys.

Want to comment?

Register or Sign In to go completely ad-free!